luni, 24 august 2009

Show erotic la Zoo



Viaţă animată la Zoo Braşov, la propriu şi la figurat. În timp ce urşii sunt hărţuiţi cu fum de tutun şi ţigări, de haiduci ameţiţi de alcool, iar maimuţele strâng telefoane mobile de la rudele bipede, în parcul zoologic se desfăşoara şi un show erotic inedit. Spre bucuria asistenţei de toate vârstele. Aşa se face că o leoaică trebuie să facă faţă într-un ţarc la doi lei. Asta îmi aduce aminte şi de o vorbă rostită mai pe vremuri de pieţari: ia doi pătrunjei la doi lei!
Felinele cu coamă rânjesc din când în când una alteia, pentru a-şi adjudeca premiul. Râvnita leoaică, în libertate, ar fi trebuit să împartă un mascul cu o altă consoartă, însă la zoo regulile se schimbă. Captivitatea e mai palpitantă, nu-i aşa?
Potrivit atlasului zoologic, leul e singurul dintre felinele mari care duce o viaţă socială propriu-zisă.Trăieşte în grupuri numite haite.Cîte o haită este compusă din cel mult 12 femele înrudite şi cel mult 5-6 masculi.
Aşa că lăsaţi circul, lăsaţi atlasul şi mergeţi să vedeţi pe viu ritualul de la Zoo Braşov. Spectacolul face 5 lei. În rest, imaginile vorbesc de la sine.


2 comentarii:

flavius spunea...

Servus, Bianca! :)
Ma bucur sa te citesc, sa descopăr colţul tău de rai. Voi trece pe aici pentru... aerul proaspăt :)
Toate cele bune!

Bianca Popa spunea...

Multumesc Flavius! Si pentru mine este o relaxare sa iti citesc postarile pe blog, chiar daca nu ma regasesti la comentarii.
Consider mesajul tau drept o incurajare.
Numai bine!