luni, 23 noiembrie 2009

Vino Moş Crăciun!

Zilele acestea Horia ne-a încîntat cu primul lui cântecel. Podul de piatră s-a dărâmat, a venit apa şi l-a luat, vom face altul pe râu în jos, altul mai trainic şi mai frumos. Ei bine a tresărit inima în mine de bucurie să îmi aud feciorul la primul cântecel. Şi mai ales că eram cu el acasă şi în timp ce priveam pe geam, la căţelu ăla rrău de la stână, am trecut subit la cântecel. Piticul face în februarie 3 ani, iar pentru noi a fost emoţionant să auzim glăsciorul cântând întîia oară.
Dar pentru că vin sărbătorile şi nu mai avem răbdare l-am pozat pe pitic cu brăduţul în miniatură. Şi aşteptăm acea magie ce îi aduce pe Moş Crăciun cu cadouri sau pe Moş Nicolae cu un băţ pentru cei care nu sunt cuminţi. Horia stă pe gânduri, vrea cam multe de la Moş, dar cuvântul cuminte pare să nu îi placă de nicio culoare.




15 comentarii:

DUTA spunea...

Dulce mai e cantaretul de trei anisori! Sa fie sanatos si sa se inalte ca un brad!

Marius Ola spunea...

Cred că o ia pe urmele lui Pavarotti. Doar că are un coeficient de frumuseţe mai mare:)
Să vă trăiască cântăreţul:)

Ana-Maria spunea...

Uuuf,Bianca,lasasem un ditamai comentariul,o sunat telefonul si am fost chemata sa prestez la scarbici,asa ca s-o dus pe apa sambetei tot ce scrisesem.
Vroiam sa zic ca Horia are o mocuta de maaaare nazdravan!:))Un copil tare dragalas si dulce...si am eu asa ,o banuiala ,ca si el ii va pregati Mosului o surpriza!:))
Si te intreb si eu :unde ai mai vazut baba frumoasa si copil cuminte?!:))
Cat timp e sanatos,sa zburde si sa faca prostioare,ca doar asta e rostul in copilarie si daca nu greseste,nu invata!:)
No,pai asteptati pe Mosu' cum se cuvine si poate ii cantati si o colinda,daca tot sunteti la capitolul cantecele inainte de 3 anisori!:)
Sa aveti o zi minunata!:)

Bianca Popa spunea...

Duta: Sarumina de urari! Sanatate va dorim si dvs.

Marius: Mersi fain pentru gindurile bune. Iar in privinta lui Pavarotti ce sa zic...inca are glas de ingeras, sisit si fara r si l, dar cine stie in viitor ...

Ana-Maria: Ai mare dreptate, fiu-miu e un smecheras pus mereu pe şotii. Iar cind il indemnam sa fie cuminte ca sa primeasca ceva in schimb ne spune cu seninatate ca el nu va fi cuminte. Asa ca ne lasa fara replica de obicei si izbucnim in ris. Moşul sigur va veni şi poate Horia va reuşi anul acesta să îşi câştige darul cu un cîntecel. Dacă nu îl vor copleşi emoţiile prea tare. Vă doresc şi vouă tot ce e mai bun!

Teacă spunea...

Seamănă teribil cu Răzvan. Ce mai are din tine, Bianca?

Bianca Popa spunea...

Domnule Teacă sunteti printre putinii care spun ca seamana cu Răzvan, dar e adevarat ca nu sunteti primul. La cit e de blond ii lipseste totusi parul lui taica-su. Eu credeam ca ochii sunt ai mei, dar poate ma insel. Noi nu realizam vazindu-l zilnic asemanarile.

Anne spunea...

ce dulce e, sa-ti traiasca si sa petreceti cu bine Sf. Sarbatori ce vor veni. Pupici!

Bianca Popa spunea...

Multumesc la fel Ane. Si voi să vă bucurati de tot ce e mai frumos si bun!

KinR spunea...

Frumos copil. Sa-i dea D-zeu tot norocul din lume si voua bucuria norocului lui!

Sa nu-l loviti vreodata si sa nu permiteti nimanui sa vi-l loveasca decat cu vorba buna.

Noroc (de sanatate, dragoste si bani)!

Relu.

Bianca Popa spunea...

KinR Sarumina pentru urari. Cum e si primul copil e cel mai pretios dar al nostru si normal ca e un rasfatat peste masura. Iar la treaba cu lovitul Doamne fereste! Nu aşa educi un om.

Anne spunea...

Multumesc Bia :) Un weekend minunat sa aveti!

flavius spunea...

superb....
sa va traiasca sanatos... nu e bucurie mai mare :)
cele bune!

Bianca Popa spunea...

Aşa e Flavius. Aceleaşi gînduri frumoase şi urări vă transmitem şi vouă. Şi voi aveţi o fetiţă frumoasă şi deosebită. Sărbători fericite!

neK spunea...

Dragut :D
Sa iti traiasca...

Bianca Popa spunea...

neK - Multam frumos de urare si pentru vizita.