duminică, 3 ianuarie 2010

Ceata lui piţigoi

M-am gândit să încep 2010 cu optimism şi să mă gândesc la lucrurile pozitive din viaţa mea. Iar cel mai recent eveniment ce mi s-a petrecut e acela că am devenit mătuşă pentru a treia oară. Finele lui 2009 l-a adus pe lume pe Darius, un sufleţel ce cântăreşte 3 kilograme, băieţelul cumnatei mele. Abia a împlinit o săptămână de viaţă, dar se face auzit. Familia noastră s-a îmbogăţit în ultimii ani cu mai mulţi prichindei. Tot în 2009 barza ne-a vizitat în luna aprilie, aducându-l pe Antony Roy, o ciocolată de băieţel, la propriu şi figurat, fiul verişoarei mele şi al partenerului ei, jamaican. Sora mea este însă cea care m-a înzestrat cu această calitate de mătuşă, în urmă cu doi ani, tot în luna decembrie, când s-a născut Robert. Aşa că în frunte cu Horia al nostru, care e cel mai mare dintre ei (împlineşte 3 anişori), avem o ceată de pici. Şi fetele încă nu şi-au făcut apariţia ca să spargă gaşca.




4 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Oooo , sa creasca mare si sanatoasa gasca de pitici!Tare simpatici si dragalasi mai sunt!Sa iti traiasca!
Pai...Bianca , poate spargi tu gheata si dai un telefon la barza sa vina cu o fetita,ce zici?!:)
Sa ai un 2010 formidabil si sa va mearga din plin!:)

Bianca Popa spunea...

Sarumina de urari! Ehe...cu barza e mai greu in vremurile astea de criza...Dar cine ştie, poate anii viitori cind se mai imblinzeste treaba sa imi fac curaj!
Te pup si la fel va doresc si voua in 2010.

Mircea Suman spunea...

Cred ca poti vorbi cu barza si printr-un e-mail. Iti doresc succes. Asa am inteles ca doresti. Sanatate tuturor celor mici dar si celor mai mari. Pozele sunt foarte reusite.

TheOne spunea...

Te asteptam la intalnirea blogarilor din Brasov http://www.noitrei.net/2010/01/10/special-blogmeet-bra%C8%99ov-17-ianuarie-2010/#comments