marți, 22 septembrie 2009

Berar Banc Show



Pentru a ne descreţi frunţile în această toamnă răcoroasă şi criză financiară vă propun un concurs de bancuri şi anecdote, pornind de la incidentul petrecut la micul Oktoberfest. Criza generalizată în tot şi în toate cu siguranţă nu ne- lăsat în pană de idei şi de condei. La amicul Ovidiu Eftimie pe blog e postat un banc despre ce te faci dacă eşti angajat RTT şi te cheamă şefa la bere. Te rişti... zice bancul. O altă chestie care circulă prin târg după penibilul gest e noul salut în Braşov.
Cei care nu ştiu încă le spun cum se salută în oraş de câteva zile:
Hai salut! Vrei o bere? Ia de-aici....iar continuarea e imaginea unei beri curgând spumos pe faţa interlocutorului.
Una şi mai haioasă mi-a venit în minte în timp ce mă conversam cu cineva pe messenger.
Îmi zice un amic eşti datoare, dai o bere! După o clipă de răgaz vine şi răspunsul: Bine, dar să nu te speli pe faţă!
Sau: Dai o bere!
Dau mai multe dacă vrei.
Bine, stai să scot umbrela!
Vă provoc în consecinţă, care va să zică, să compunem bancuri cu bere, cu Antonie, cu supremul, cu mogulul şi cu cine vreţi voi, dar să fie şi hamei. Baftă!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cum dracu, de ne pricopsit doar noi astia din Brasov cu toate specimenele spurcate .... topaele care ajung sefe peste publicitatea stradala, taranoii analfabeti care ajung primari si lista poate continua
Marian F.

Bianca Popa spunea...

Din pacate defilam cu cei pe care ii voteaza majoritatea. Antonie este, prin apartenenta la primar, ajunsa in pozitia aceasta privilegiata. Cu cit esti mai lacom sa te infrupti din banii publici cu atit de afunzi singur in necaz. La un moment dat lucrurile vor lua o turnura nefavorabila mincatorilor de buget. Dar asta e posibil sa se intimple doar cind nu vor mai ocupa fotolii inalte si li se asigura spate politic.

Anonim spunea...

Birou Primar inchis pentru Inventar. Se igienizeaza cu bere!
Revenim în public cind vom fi mai curati la faţă! Semnat Scripcaru şi Antonie în cîrdăşie.

M-a inspirat o caricatură din Brasovul tau.