sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Nostalgia toamnei
6 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.umbrelaverde.ro/blog/premiul-blogosferei-pentru-capitala-verde-a-romaniei.html
dai un vot brasovului?

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Anonim spunea...

This is a very interesting site. The content is very informative and I am so glad that I dropped by. Thanks!
_________________________________
http://www.aquashieldroofingcorpsite.com

Anonim spunea...

Hi - I am definitely delighted to find this. Good job!

Mircea Suman spunea...

Ce mai faci, Bianca? Pe blogul tau se simte parfumul unei alte lumi.

Bianca Popa spunea...

Domnule Suman

Va multumesc ca ati mai trecut pe aici. Marturisesc ca m-am inchis o vreme ca intr-o cochilie si am uitat sa imi vizitez chiar eu coltul de rai. Fiinta ce prinde viata in mine mi-a acaparat gindurile si sufletul. Toate trairile mele s-au indreptat spre viitorul ce ma asteapta, cu totul nou si nebanuit. Peste o luna din calendar voi fi si eu alta, ma voi recapata pe sine-mi, dar voi fi responsabila si pentru o noua viata. Ma bucur ca v-ati gindit la mine si va mai astept pe blog. Promit sa devin mai activa! Va doresc tot binele din lume!