marți, 21 septembrie 2010

Paşi de dans pe strada Sforii

Raluca şi-a dorit o şedinţă foto plină de viaţă. Aici regăsiţi o părticică din ce am realizat. Şi unde altundeva decât pe strada îndrăgostiţilor din Braşov, cea mai îngustă din Europa. Admiraţi, criticaţi şi vă delectaţi vă rog!















9 comentarii:

Anonim spunea...

ai putea spune ca este un singur si acelasi porumbel prins in diferitele momente succesive ale unui zbor. e fain. asta mi-a sarit in ochi cand am deschis pagina. sunt frumoase si pozele cu strada sforii, insa nu mi dau seama daca sunt instantanee sau exista si un scanariu si regie prestabilite! oricum, fain!

Bianca Popa spunea...

Multumesc Armin! Sunt mai multi porumbei acolo, sunt cam identici intr-adevar. Asa e la noi in Piata Sfatului. Iar pe strada Sforii am gasit ca e locul potrivit ca doamna sa isi puna in valoare fusta. Ii plac momentele acestea si am profitat. Multam de vizita si aprecieri!

Anonim spunea...

:)

Anonim spunea...

Bia , nu stiu de ce , insa imi scapa ceva in toate fotografiile astea...per ansamblu is faine , locatia e super si am batut-o si eu cap-coada , de multe ori , mai ales in adolescenta mea zbuciumata...heheheh... :D Ca si armin79 , incerc sa gasesc povestea in sedinta voastra foto...Nu imi dau prea bine seama , insa banuiesc ca pozele nu le-ai mai prelucrat dupa ce le-ai descarcat...poate un pic umblat la expunere?!Nici nu stiu.... Oricum , sunt faine , imi plac per ansamblu...Cu ce obiectiv ai lucrat?
Te pup si succes! :)

Bianca Popa spunea...

Draga Ana Maria ma bucur ca m-ai vizitat. Fotografiile cu Raluca sunt cam 64 la numar si aici nu le-am putut posta pe toate. O sa mai revin cu citeva. Pe acestea nu le-am prelucrat. Am nuantat doar in unele poze culorile rochiei. Este povestea unei frumoase care se plimba si danseaza pe aleile medievale de sub Timpa, poveste pe care o impartaseste iubitului ei plecat din tara. Sunt fotografii in care e trista, melancolica sau retraieste clipe de bucurie petrecute cu iubitul in locuri unde acum revine singura. Am folosit un obiectiv 28 - 105 mm cu 3.5 - 4.5 diafragma. Toate cele bune si te mai astept! Te imbratisez de la Brasov.

Anonim spunea...

Am inteles... :))
Merg sa vad si restul....

Iepuras spunea...

e urata rau tipa pe care ai fotografiat-o...sau mai bine zis "doamna" ... N-are si ea ,saraca, vreo ciorba de facut,vreun copil de crescut ? Si eventual sa se mai epileze in zona axilei si sa se penseze..N-ar fi rau. Pozele sunt foarte misto. Modelul ales nu imi place deloc

Dragoş Şuta - photography & words spunea...

Mi-e dor de Brasov, de Strada Sforii, de Bella Muzica...

Mi-ar placea mult sa mai schimbam emotii, de aici, de acolo... poate chiar sa ne regasim, candva, in acelasi loc.

Anonim spunea...

After looking at a handful of the blog posts on your blog,
I seriously like your way of writing a blog.
I book marked it to my bookmark site list and will be checking back in the near future.
Take a look at my website too and tell me what you think.


My web site Quibids Strategy