duminică, 5 septembrie 2010

Frumosul andaluz












10 comentarii:

Aurora Georgescu spunea...

Intr-adevăr "frumosul andaluz". Fiind un animal foarte inteligent, puternic, ascultător, a fost rasa favorită a regilor. Chiar Alexandru cel Mare a preferat această rasă. Pentru că învaţă foarte repede comenzile, este folosit mai ales în spectacole şi parade.
Dintre animale, caii şi câinii sunt slăbiciunea mea!

Anonim spunea...

Thanks for sharing the link, but unfortunately it seems to be down... Does anybody have a mirror or another source? Please answer to my post if you do!

I would appreciate if a staff member here at biancapopa.blogspot.com could post it.

Thanks,
Jules

Bianca Popa spunea...

Jules
At this address - www.razpopa.blogspot.com- you can also find a mirror to my blogg. And please give me your address so I can not see, I probably will not. Success!

Bianca Popa spunea...

Draga Aurora
Subscriu la preferinte. Cit despre rasa andaluză pe mine mă fascinează statura impunătoare şi coama aceea în vânt, ondulată de la mama natură. Eu visam de mică să am un cal, dar poate intr-o zi visul meu se va transforma in realitate. Sper!

Anonim spunea...

cand vezi pozele astea iti vine in minte cuvantul "armasar", dar asta este un fel de paranteza sau introducere :), fiindca vream sa spun ca este probabil foarte greu sa te ocupi de un astfel de cal, probabil ca necesita multa pasiune si experienta, fiindca nu este un animal pe care sa-l uiti acolo, in vreun colt de gradina...

Bianca Popa spunea...

Armin

Ai mare dreptate. Cind iti doresti un animal trebuie sa iti asumi si responsabilitatea de a-l intretine. Altfel nu merita sa il chinui, doar pentru a-ti satisface un moft. Nu e un obiect pe care sa il arunci cind te saturi de el. De aceea prefer sa ii imortalizez acolo unde le este lor bine.

Mircea Suman spunea...

Splendid, ma gandesc la cal. Splendide, ma gandesc la fotografii. Sunt facute cu talent.

Bianca Popa spunea...

Domnule Suman
Ma inclin pentru frumoasele aprecieri! Ma bucura vizita dumneavoastra.

george catean spunea...

am o rugaminte, sper sa nu fie cu suparare. poti schimba andaluz cu friesen? pt ca andaluzi era cailalti doi cai, unul dintre acestia fiin in ultima poza. sper sa nu fie cu suparare
george catean- Transylvanian Horses, Rotbav

Bianca Popa spunea...

Domnule George Catean aici am mai multe fotografii cu andaluzii, iar una singura este cu alta rasa. Deci ar fi impropriu sa le spun altfel pentru o singura fotografie diferita. Cu aceeasi stima, Bianca Popa