joi, 29 aprilie 2010

Sunt nikonistă!


Cu bucurie, permiteţi să raportez, că m-am reprofilat pe fotografie. Am ales să îmi îndrept atenţia către această artă. Am intrat în rândul colegilor de breaslă cu un aparat Nikon. Aşa că am îngroşat rândurile nikoniştilor. De azi înainte sunt pregătită să primesc sfaturi, critici, laude, ponturi, huiduieli sau încurajări, fie că e vorba de nikonişti, canonişti sau iubitori de alte brand-uri foto. Să fie într-un ceas bun!

11 comentarii:

Mircea Suman spunea...

Mi-au placut, totdeauna, fotografiile din acest "colt de rai". Deocamdata: laude, incurajari si multa simpatie!

Bianca Popa spunea...

Ma aplec ca intotdeauna in fata vorbelor dvs frumoase. Multumesc pentru incurajare!

Il Padrino spunea...

Salve, cara signora!
Este foarte bine că v-aţi „planificat” să vă profilaţi şi pe fotografie...aveţi talent, pe bune! Dar e bine să mai lăsaţi loc şi pentru alte pasiuni in viitor...În orice domeniu ar fi, o planificare este bună numai atunci când planurile pe care le determină pot fi schimbate, pot fi adaptate, mai ales atunci când realitatea o impune. Faină formula de raport....vi se trage de la emisiunea de la TVS...aia cu”În numele legii”? .Glumesc, desigur...Oricum, vă doresc să vă meargă bine atât jurnalistic căt şi în fotografie cât, mai ales, în viaţă...Puştiu’ Răzvan e „cool”...puneţi-l în valoare mai mult în imagini. Copii sunt îngeraşii vieţii şi ceea ce ne leagă mai mult de divinitate că destul ne leagă alte avataruri ale vieţii de opusul paradisului. De cele mai multe ori, picătura de divinitate este cel mai uşor de sesizat în toate lucrurile profund umane cu care ne întâlnim sau care se petrec lângă noi. Acu’ vă las că am început să devin prea sfătos şi v-oi cam plictisi!
Să vă fie bine şi....una affetuosa stretta di mano!
Zile faine!
Il Padrino

Il Padrino spunea...

Salve per anche una volta!
Revin cu o precizare: cred că pe fiul dvs. îl cheamă Răzvan!Am presupus doar..Sper să nu vă fi supărat dacă n-o fi aşa...
Arrivederci,
Zile faine!
Il Padrino

Bianca Popa spunea...

Draga oaspete Il Padrino
Ma bucur pentru vizita pe blog si pentru rindurile placute asternute la comentariu. M-au lasat fara cuvinte, sunt impresionata.
Treaba cu raportatul cred ca intr-adevar mi se trage din defect profesional. Glumesc si eu. Pe sotul meu il cheama Razvan, iar pe piticul nostru Horia.
Va multumesc pentru sfaturi! Va mai astept oricind cu critici sau cuvinte bune. Ma inclin!

Anonim spunea...

Sa il stapanesti sanatoasa...si sa realizezi cat mai multe fotografii cu el...E un D40? :-D

Bianca Popa spunea...

Ana Maria multumesc de urare! E un Nikon D80. Uitasem, si tu esti nikonista. Sa te bucuri si tu de cit mai multe ipostaze fericite pentru a le imortaliza!

Anonim spunea...

Ooooo , Bianca...sa fie intrun ceas bun si sa traim cu D80-urile noastre! :D

Mihaela.Cojocariu spunea...

sa-l stapanesti sanatoasa si sa ne bucuri cu imagini deosebita, draga Bia!

dan spunea...

bine, bine si unde e arta?

Bianca Popa spunea...

Arta necesita timp, sacrificii ;i multa munca. De aceea trebuie sa ii acordam ce i se cuvine. O viitoare configurare a blogului. Pe curind!