sâmbătă, 27 februarie 2010

Horia vrea la timonă

Ehee, dragi amici iată că revin după lungă vreme şi pe blog! Să-mi fie cu iertare, dar trebuie să recunosc că m-a prins facebook-ul. Interacţionezi ceva mai uşor şi mai direct decât aici. Însă îţi împărtăşeşti mai pe sufletul meu gândurile aici, pe blog. Şi m-am gândit că dacă tot vine primăvara, luna femeii bate la uşă, iar luni vom fi bombardate cu mărţişoare, mi-am zis să îmi postez şi eu un mărţişor. Şi care altul decât pe ăla plămădit de mine, adică pe fiu-miu. Horia se vrea mai nou marinar, vânează fantome, trage cu arcul, se luptă cu toată lumea şi vrea la altă grădiniţă, unde îşi doreşte o Miss neagră. În traducere, o educatoare de culoare. La fosta lui grădi, doamna era numită Miss. Numai că gusturile băiatului s-au schimbat la 180 de grade şi Ne-am amuzat copios. În gusturile omului....nu te poţi uşura.
Ce-o fi în capul băiatului...el ştie. Mă întreb ce desene a văzut el stând la bunică-sa. Doamnelor, domnişoarelor, dragele mele eu vă doresc încă de azi un 1 Martie aşa cum visaţi. Să aveţi parte de o zi faină, veselă, bogată în complimente, pupicuri, mărţişoare şi ghiocei!





7 comentarii:

Anonim spunea...

Oooo , ce marinel frumusel si nazdravan...pupacim ghidusul si pe mamica lui si va doresc o primavara la superlativ!:)

Bianca Popa spunea...

Multumim! Tot ce e mai bun va dorim si voua!
P.S. Nu stiu de ce, dar ieri nu am reusit sa intru pe blogul tau. Imi spunea ca doar ptr cei invitati, desi adresa era memorata de multa vreme. Cred ca m-a renegat probabil ca pedeapsa ca am lipsit de pe blog. O sa mai incerc.Te pup!

Anonim spunea...

Nu , Bianca , blogspotul meu nu mai este valabil la vizita , m-am mutat pe wordpress , la www.dintimisoara.wordpress.com
Cel de pe blogspot este inchis.
Intra pe nickul meu , e link catre noul meu blog!
Va pup cu drag!

Mircea Suman spunea...

Am lipsit aproape trei luni. M-au bucurat ghioceii cu care m-ai intampinat. Il salut pe Horia si va doresc mult bine.

Bianca Popa spunea...

Domnule Suman sunteţi un musafir binevenit de fiecare dată. Vă doresc o primăvară frumoasă, senină şi plină de bucurii!

camelia spunea...

Bianca,

Ai un super baietel! Sa iti traiasca! Ce mare e! Te pup

Bianca Popa spunea...

Salutare Cami!!! Multumim frumos pentru compliment. Felicitari si voua, stiu ca aveti si voi un bebe. Sa va traiasca, sa fiti sanatosi si iubiti! Ma bucur ca m-ai vizitat. Chiar nu te-am vazut de un car de ani. Tot la TVR? Sau acum in concediu? Va doresc un Paste fericit!