sâmbătă, 24 octombrie 2009

Jiji "salvatorul"

Astăzi ne-a vizitat din nou gaşca de la stînă. Vreo 10 căţelandri pufoşi şi fioroşi, ce au misiunea să îi rînjească lui Moş Martin cînd se apropie de ţarcul mioarelor. Undeva la un kilometru mai sus de noi mişuna anul trecut o ursoaică. Nu ştim cîţi confraţi mai are, însă ciobanii ţin cu străşnicie la paza oilor. Făcînd fotografia de astăzi mi-am amintit şi de Gigi Becalli, cu care salvasem recent nişte caricaturi. Cum e week-end m-am gîndit că nu strică puţină distracţie, iar gaşca de la stînă se lipeşte la fix cu Jiji.







7 comentarii:

Marius Ola spunea...

E de răs, dar şi de plâns. Că a ajuns acest om personaj, e problema. Îl preferam pe baciul moldovean din Mioriţa. Băiatul asta cam ponegreşte cultura, şi ai destul de precară, a poporului, tot astfel, şi un sitem de valori normal...

Bianca Popa spunea...

Faptul că Becali a ajuns parlamentar european e într-adevăr o problemă pentru România. Asta demonstrează că, din păcate, unii se iau încă după populisme şi după mesajele unor aşa-zişi salvatori ai neamului.
Şi cum săracii şi cei lipsiţi de carte sunt din păcate mulţi nu e de mirare că defilăm şi cu aşa ceva.

Anne spunea...

foarte haioase pozele, dar din pacate asta este realitatea

DUTA spunea...

M-au amuzat mult caricaturile desi departe fiind ,nu prea sunt la curent cu politica romana.

aurora georgescu spunea...

Uf! Zău că dulăii de la stână sunt nişte eroi - ei cel putin isi indeplinesc misiunea pentru care au fost instruiţi! Dar "Jiji"? Ce misiune ştie el să îndeplinească în P.E.? Şi totuşi, ce de minţi luminate avem! Câţi oameni capabili stau în umbră sau pleacă pe meleaguri străine pentru un trai decent!

Tasha spunea...

Rasu'-plansu'...vorba cuiva...
oricum am zambit cand am citit blogul tau...haioase caricaturile...
Sa ai o duminica senina!

Bianca Popa spunea...

Multumesc la fel! Un strop de haz nu strica niciodata. Sa vedem si partea hazlie din tot raul, nu-i asa?